Pitääkö katto huoltaa joka vuosi?

Maankäyttö- ja rakennuslaki 166§ kehottaa kiinteistön omistajaa hoitamaan kiinteistön kuntoa vastuullisesti. Kattosi kunnossapito vaikuttaa positiivisesti kiinteistön yleisilmeeseen ja elinkaareen. Katon vuosihuollolla varmistat, että kattosi pysyy kunnossa ja talosi säilyttää arvoaan. Hyvin hoidettu talo ja katto antavat hyvän vaikutelman talon asukkaasta.

Tilaa palvelu

Työntekijän varjo talon katolla

Katon vuosihuollon hyötyjä

 • Turvataan talon kattorakenteiden kunnossa pysyminen
 • Ehkäisee terveydelle haitallisen kasvuston muodostumista
 • Havaitaan katon mahdollisia korjaustarpeita
 • Ammattilainen kiipeää katolle puolestasi
 • Lumiesteiden kunto tarkistetaan
 • Katto näyttää siistiltä ja hyvin hoidetulta

Mitä katon vuosihuolto sisältää?

Teemme seuraavat asiat katon vuosihuollon yhteydessä:

 • Irrallisten roskien poisto katolta
 • Kiinnitysten tarkastus pistokokein
 • Pinnoitteen tarkastus
 • Mekaanisten vaurioiden tarkastus
 • Saumojen ja tiivisteiden silmämääräinen tarkastaminen
 • Syöksytorvista tarkastamme, että ne ovat varmasti auki.

Turvallinen työskentely

Jokainen työntekijämme käyttää töitä tehdessään turvallisuusmääräysten mukaisia putoamissuojaimia, joiden kunnon tarkistamme säännöllisesti.

Vesikate

Vesikate vaikuttaa koko talon ulkonäköön samalla pitäen lumen ja veden rakennuksen ulkopuolella. Tarkistamme vesikatteen kunnon aina silmämääräisesti ja laitamme mahdolliset korjaustarpeet loppuraporttiin.

Syöksytorvet

Vesikouruun liitettävät syöksytorvet eli alastulot suojaavat rakennusta kosteusvaurioilta. Tarkistamme, että vesi virtaa vapaasti syöksytorvissa, jolloin taloni seinät pysyvät mahdollisimman kuivina ja puhtaina.

Läpiviennit

Tarkistamme läpivientien tiiviyden silmämääräisesti ja merkitsemme mahdolliset korjaustarpeet loppuraporttiin.

Suojapellitykset

Jos suojapellityksissä ilmenee korjattavaa, kerromme niistä loppuraportissa.

Loppusiivous

Puhdistamme jälkemme huollon jälkeen. Meille on tärkeää että Huoltosen jäljiltä on siistiä. Näin voimme olla kumpikin tyytyväisiä ammattitaitoiseen ja viimeisteltyyn kattohuoltoon.

Mitä maksaa, miten tilataan?

Meiltä tilaus onnistuu helposti ja vaivatta. Täytä tilauskaavakkeellemme vain tarvittavat tiedot talostasi, niin näet suoraan mitä huolto maksaa. Palvelun voit aina tilata haluamallesi ajanjaksolle ja maksu tapahtuu kätevästi verkkopankissa.

Entäs aikataulut?

Kun huoltosi ajankohta lähenee, henkilökuntamme lähettää sinulle viestin huollon tarkemmasta ajankohdasta. Jos ehdottamamme ajankohta ei sinulle jostain syystä sovi, löydämme yhdessä sopivan aikataulun.

Miten huolto tapahtuu?

Ammattilaisemme saapuu sovittuna ajankohtana antamaasi osoitteeseen toteuttamaan huollon. Hoidamme huollon itsenäisesti, jolloin sinun ei tarvitse olla edes kotona. Voiko kattohuolto olla helpompaa? Saat itse ottaa rennosti ja olla levollisin mielin.

Mistä tietää, mitä katolla on tehty?

Huoltonen hoitaa kattosi, jonka jälkeen saat selkeän loppuraportin. Raportti kertoo kaikista katolla suoritetuista huoltotoimenpiteistä, huomioista ja jatkotoimenpiteistä, joita kattosi mahdollisesti tarvitsee. Loppuraportti on aina hyvä lisä talosi huoltokirjaan.

Katon vuosihuolto nyt alkaen 199 €

Tilaa palvelu

Tarvitsetko pelkän rännin tyhjennyksen?
Rännin tyhjennys nyt alkaen 79 €

Tilaa palvelu